Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Beat Bop Magazine





Αγαπητοί φίλοι,
έχουμε μπει στην τελική ευθεία, ευελπιστώντας το παρθενικό τεύχος του BEAT BOP να βρίσκεται στα χέρια σας, εντός του μήνα.
Πρόκειται για ένα Fanzine σε ''χειροπιαστή'' μορφή, επαναφέροντας την κυριολεκτική έννοια του ''ξεφυλλίσματος'' στην αντίληψή σας.
Παρέα με τους δίσκους βινυλίου και τις κασέτες, νιώσαμε την ανάγκη να προσφέρουμε, κυρίως στους εαυτούς μας, αλλά και στους φίλους μας, λίγη από τη χαρά της εποχής που μεγαλώσαμε. Τότε που μαζεύαμε τα χαρτζιλίκια μας, για να αγοράσουμε άλμπουμ, περιοδικά, αφίσες. Αυτά που, μετά από τόσα χρόνια, κοιτάμε με σεβασμό στο δωμάτιό μας.
Το BEAT BOP είναι OLD SCHOOL! Θα είναι αυστηρά ασπρόμαυρο και δεν θα έχει καμία σχέση με τις illustration φυλλάδες των περιπτέρων.
Το BEAT BOP είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ! Ποτέ δεν θα δημοσιευθεί σε ηλεκτρονική μορφή. Γι'αυτό και απευθύνεται σε αυθεντικούς λάτρεις της κουλτούρας μας και σε ρομαντικούς συλλέκτες. Καθώς επίσης θα κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.
Το BEAT BOP θα είναι ΠΑΝΤΟΥ! Σε επιλεγμένα σημεία, αλλά και στο σπίτι σας, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο...
Το BEAT BOP είναι ΕΠΙΚΑΙΡΟ! Με δισκοκριτικές, συνεντεύξεις και παρουσιάσεις. Με αυστηρά επιλεγμένη ύλη, αντικειμενικότητα και σοβαρότητα.
STAY TUNED...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου